De projecten van G.H.M. Steemers Voegwerken

Op deze pagina staat een overzicht van enkele van de projecten van voegbedrijf G.H.M. Steemers.

0
Woningen zijn alweer gevoegd door voegbedrijf; G.H.M. Steemers Voegwerken
Voegbedrijf G.H.M. Steemers

Land van Dico

Voegbedrijf G.H.M. Steemers
Plaats: Uden

Sinds november 2019 is het voegbedrijf G.H.M. Steemers bezig met het voegen van de gevels van de eerste 73 huizen van de in totaal 280 huizen die gebouwd worden op het terrein van Land van Dico. Het project omvat verschillende soorten huizen, zoals geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen.

0
Woningen zijn alweer gevoegd door voegbedrijf; G.H.M. Steemers Voegwerken
Kop Forteneiland

Kop Forteneiland

Voegbedrijf G.H.M. Steemers
Plaats: Parijsch

Kop Forteneiland is een van de meest bijzondere plekken om te wonen in Parijsch, Culemborg. Het is een groen en waterrijk eiland, waar je kunt genieten van de natuur en de rust. De 55 woningen die hier gebouwd worden, hebben allemaal een uniek ontwerp en een duurzaam karakter. Ze zijn gasloos, energiezuinig en voorzien van zonnepanelen. Wij zijn erg blij dat we aan dit project mogen meewerken en onze expertise kunnen inzetten om deze droomwoningen te realiseren.

0
Woningen zijn alweer gevoegd door voegbedrijf; G.H.M. Steemers Voegwerken
Koningsoord Berkel-Enschot

Koningsoord

Voegbedrijf G.H.M. Steemers
Plaats: Berkel Enschot

Koningsoord is een nieuw bouwproject in Berkel-Enschot, gelegen achter het klooster van de trappistenmonniken van Abdij Koningshoeven. Het project bestaat uit 80 gevarieerde woningen, waaronder tweekappers, vrijstaande en geschakelde woningen. De woningen zijn gebouwd met veel siermetselwerk, wat zorgt voor een schitterende uitstraling. G.H.M Steemers Voegwerken heeft dit project gerealiseerd met vakmanschap en kwaliteit. Koningsoord is een unieke plek om te wonen, omringd door de prachtige natuur van de Oisterwijkse Vennen en de historie van het kloosterleven.

Weteringeiland Parijsch

Weteringeiland Parijsch

Totaal 59 woningen variërend van vrijstaande, tweekappers en geschakelde woningen hebben wij hier gevoegd. Dit was de derde fase die wij in Parijsch hebben gevoegd.

Centrumplam Rosmalen

Centrumplan Rosmalen

Centrumplan Rosmalen zijn 8.100 m2 nieuwe winkel en horecavoorzieningen en 39 woningen. Het is een enorm project en daarom aan meerdere bedrijven uitbesteed. Wij hebben hier ongeveer 4000m² voegwerk van dit project gemaakt en een 1000m² gereinigd.

Sonniuspark Son en Breugel

Sonniuspark

Het sonniuspark in Son en Breugel is een project wat al enkele jaren loopt. Wij hebben inmiddels 94 woningen gevoegd en al 4 fases succesvol afgerond.

34 woningen Huemen

Plan Heumen Noord Fase III

Deze 34 woningen in Heumen hebben wij in de zomer van 2019 gevoegd. Het waren voornamelijk geschakelde woningen met enkele tweekappers.

Scan de code